aftens tanker

konkurence

For at deltage i konkurrencen skal du skrive hvad du godt kunne tænke dig at læse om på min blog, nævn 3 ting du synes er godt ved min blog  Hvad gjort du for at få mere selvtillid. Jeg vil finde en vinder i løbet af juli måned,  10455403_557948384309890_5854676736677475817_n

17

  • Jeg vil rigtigt gerne høre mere om din personlige historie

    1. Din ærlighed
    2. At du ikke giver op
    3. At du tager kampen op for at hjælpe andre.

    Jeg har aldrig haft særligt meget selvtillid før hen og den er da heller ikke helt i top nu, men jeg begyndt bare at lukke de negative kommentarer ude fra folk og lærte langsomt at acceptere mig selv som jeg er.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • caroline

    Kunne godt tænke mig at lære mere om hvad det var der gjorde dig så stærk
    Du hjælper andre
    At du er så åben
    At du virkelig bare viser hvem du er
    Jeg tænkte på dig og dine venner i så meget selvtillid så jeg tænkte jeg er god som jeg er der er ingen mennesker der er grimme alle er pæne på deres måde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Møller

    Vil rigtig gerne vide lidt om din hverdag, og hvad du gør for at holde dig så positiv og stærk!

    1. Jeg synes at du er en utrolig god person. Jeg elsker at du har en prioritet til de personer som bliver udsat for hård mobning. Det er skønt at du tager initiativ til at hjælpe dem der har brug for det.

    2. Du er åben og ærlig omkring din fortid, dit helbred og hvad du har af fysiske og psykiske problemer. Det giver mig som læser en fornemmelse af hvad du har gået igennem, eller hvad du er ved at kæmpe med. Du er jo utrolig stærk!

    3. Du dømmer ikke på andre eller deres fortid. Med andre ord, du kan gøre en ny eller usikker person tryg!

    For at få mere selvtillid, kigger jeg mig ofte i spejlet og tænker så for mig selv; “Hvor er jeg da en smuk pige! Jeg burde være stolt!”
    Med tiden har jeg lært at udelukke andre folks kommentarer eller nedladende ord og handlinger. Jeg husker mig selv på at jeg er mere værd end de får mig til at føle. Før i tiden kæmpede jeg med social angst, men med tiden tog jeg mig mere sammen til at snakke med nye mennesker. Det har idag gjort at jeg ikke længere er bange for at starte en samtale med en jeg aldrig har snakket med før.

    – Fortsæt med din blog Malou, du er mere værd end det “haters” får dig til at føle!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ivan Rasmussen

    Ok jeg vil starte med at sige at jeg vil læse mere om Dig, høre hvad gøre dig stærk og selvsikker.

    1. Du er dig selv og u er ikke bange for at være det.
    2. Jeg synes ikke om selve bloggen men om dig at du gøre alt for at folk høre dig og begynder og læse det du skriver om.
    3. Du høre ikke efter andre men hvad du selv synes er bedst. Det er kun dig der ved hvad du skal gøre og du gøre det ligemeget om folk taler grimt om dig.

    For at få mere selvtillid der har jeg gjort det, at da jeg kom i 10 klasse der var jeg åbent om at jeg er til fyre og jeg var ligeglad om hvad folk vil sige jeg er den jeg er og der er ingen der kan dømme mig for det. (Sorry for mine stavefejl)

    Og bare en ting til tror på dig selv som jeg gøre. GIV ALDRIG OP!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lema

    jeg ville godt læse noget om hvordan, du du altid kan være dig selv, og hvordan du er ligeglad med andres meninger ☺
    og

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Møller

    Vil rigtig gerne vide mere om din hverdag og hvad du gør for at holde dig så positiv og stærk!

    1. Jeg elsker den måde du prioriterer mobbe-ofre og personer som ikke har det godt på. Du gør et kæmpe arbejde, som jeg ikke føler bliver sat nok pris på. For du fortjener en masse eftersom du kæmper sådan for at få mobning stoppet!

    2. Du er åben om dig selv og de fysiske og psykiske problemer du går rundt med. Jeg synes at det er SÅ modigt af dig! 🙂

    3. Du spreder positivitet i din omkreds. Jeg elsker at læse dine opslag på facebook og her på bloggen, da du altid vil noget godt. Du gør en forskel for os alle.

    Og nu ved jeg godt at det kun var 3 ting, men nu får du lige en nr. 4. 🙂

    4. Du er en smuk, modig og stærk pige. Det må du ALDRIG glemme! Ikke blot smuk udvendig, men også indvendig. Jeg har fået et super godt indtryk af dig. Vi alle burde lære noget af dit positive og stærke sind.

    Jeg lærte mig selv at være selvsikker, ved dagligt at se på det positive ved min krop. Ofte har jeg fået komplimenter som jeg aldrig har turde stole på, men lærte mig selv at se på det gode. Jeg husker at minde mig selv om at det er vigtigt at være selvsikker indvendigt først, før jeg kan vise det udvendigt. Idag føler jeg mig super selvsikker og stærk, efter at have set på de styrker jeg har.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Møller

    UPS!
    Kan se at min kommentar kom igennem alligevel.. Ej, nej nej.. Håber du kan acceptere at jeg uheldigvis fik to med. :o)

    Griner hahaha

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ines

    Jeg har for første gang læst din blog igår, og jeg må sige, at jeg har brugt flere timer på at læse de fleste af dine indlæg igennem. Det jeg godt kan lide ved din blog er:

    * At du er DIG! Uanset hvad andre mener! Det er rart at der er en blog, som handler om selve personen i stedet for at alt skal handle om makeup, mode og hvad der ellers er af “typiske ting”. Ikke at disse ting er dårlige, for alt er jo spændende, men du fokuserer på de vigtige ting. Nemlig det at være sig selv – og mobning, som desværre er et stort problem i dag. Elsker at du er så stærk, selvom du virker så skrøbelig. Jeg mener .. Jeg har læst mig frem til, at du har været en masse igennem, og at du skal lytte til mange grimme ting hver dag, og dette får mig til at tænke: Hold kæft, hvor er hun en stærk pige! Jeg tager selv ting meget personligt og tungt, og jeg er faktisk stolt af dig (selvom jeg ikke kender dig), over at du holder hovedet højt og er dig selv hele vejen igennem, uanset hvad andre mener. Det kunne jeg f.eks. lære noget af! 🙂 Og dette bringer mig frem til næste punkt, som er ..

    * At du er så ærlig og åben omkring dit liv! Det er ikke altid at man får “lov” til at kende personen bag en blog, fordi mange er private, hvilket selvfølgelig også er i orden, hvis man har det bedst sådan. Men jeg synes virkelig at det er fedt, at du intet skjuler og lader os andre vide mere om DIG og din hverdag, hvor der ikke er en slags facade.

    * At du kæmper for det DU synes er vigtigt! Det er dejligt med en pige, som ikke giver op mht. at hjælpe andre, når du selv har det skidt. Jeg kan godt lide din overskud og den hjælp du giver til andre mennesker.

    Mht. selvtilliden, så er det lang process for mig, og har altid været det. Jeg kæmper stadig med en masse ting, men jeg får det altid bedre, når jeg laver ting jeg elsker! Selvom det måske lyder skørt, så får jeg faktisk selvtillid af at læse, se film, tegne, tage billeder osv. De kreative ting giver mig selvtillid, fordi jeg laver noget jeg er god til. Mht. film og bøger, så indser man nogle gange, at tingene kunne være meget værre, så man forsøger ligesom at være taknemmelig og være glad for det man har og for den man er 🙂 Jeg får også mere selvtillid når jeg hopper i noget flot tøj og får lagt makeup, men den holder ikke i længden, for man skal jo også føle sig smuk uden “tilbehør”.. Så som sagt, så forsøger jeg at lave ting jeg kan lide og huske på de fine komplimenter som jeg engang imellem får af folk.

    Og til dit spørgsmål, hvor du spørger hvad der skulle være mere af på din blog..
    Eftersom jeg er en ny læser, kunne jeg godt tænke mig at vide mere om hvad du laver i hverdagen mht. skole og arbejde, og hvad du godt kan lide udover disse ting! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille Olsen

    Jeg kunne godt tænke mig og høre mere om, hvad der får dig til at forblive positiv, når nogen ikke er gode overfor dig, og hvem der støtter DIG 🙂 Du støtter jo bla. alle dem på din side og flere, så vidt jeg ved, men hvem støtter dig? 😉

    1: Jeg elsker virkelig, at uanset hvor mange der kommenterer dine billeder/statusser med dumme og unødvendige ord, så forbliver du positiv, og kunne sagtens ligge det samme op igen, som de havde skrevet til 😀

    2: At du fortæller, hvad du er god til og ikke er bange for at vise/sige:”Hey, sådan her er jeg, og det er jeg kun rigtig stolt af!” Det er virkelig fedt, når folk tør det 😀

    3: Jeg elsker bare din holdning omkring andre folk! ”No beauty shines brighter, than that of a good heart”. Det er ihverfald helt rigtigt. Jeg har nemlig efterhånden fattet det nu! 😀 Jeg hader, hvis nogle af mine venner FX: Kigger på et billede af en person, og siger personen er grim. Så har jeg bare lyst til og give dem en lussing og forklare, at det altså slet ikke er det, som det handler om.

    Hvordan jeg har fået mere selvtillid? Tjaa.. Nu da jeg er rytter, har jeg mange gange fået af vide af nogle dumme tøser, at jeg er vildt dårlig. Efter det, har jeg set mig som en virkelig dårlig rytter, og også dårlig person. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg blev mere ‘genert’ omkring ridningen og overvejede og stoppe, men da jeg så så en video af mig selv der red, så tænkte jeg: Wow, er det virkelig mig? De havde overhovedet ikke ret. Jeg rider godt! Det syntes jeg virkelig! Jeg elsker også at lave tricks og jordarbejde med heste. Det er vildt hyggeligt, og man knytter et stærkt bånd. Så altså, jeg har også det her motto, som jeg siger til mig selv hver gang nogen siger/skriver noget dumt til mig.
    ”Are you gonna believe in yourself, or are you gonna believe in everybodys judgement on you?”
    Det hjælper, og jeg har fået samlet virkelig meget selvtillid sammen. Jeg tør sige, hvad jeg er god til, og hvad jeg kan lide. Jeg er blevet stolt af, at være den jeg er! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

    Jeg ville rigtig gerne høre om hvordan du har kunne kæmpe dig frem til dit liv du har nu

    1- du giver kærelighed til andre der er i nød
    2- du har aldrig givet op
    3- du har skapt en ny verden fordi du har hjulpet mig og flere andre personer jeg elsker dig for den du er

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninna Akselsen

    Det jeg synes er godt ved din blog er at du er ærlig og hjælper folk, og det er super fedt at du er kommet vidre og det jeg gerne vil læse mere om på din blog, er hvad der har gjort dig til den du er i dag, og hvem som har hjulpet dig gennem de svære tider ❤️
    Jeg ved ikke hvad der har gjort, at jeg har fået mere selvtillid, for jeg arbejder stadig stærkt på det

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe-Sol Buur Priis Pedersen

    Jeg synes at det er vildt fedt, at du har lavet en side hvor du deler dine oplæg, ideer og tanker omkring mobning. 2 god ting, er at jeg er glad for at der er folk som dig, folk som giver ud af deres oplevelser i livet. 3 ting er at jeg synes du er sej, for ikke at bakke ud når det godt kan være hårdt, at være blogger. For folk kan godt være nogle klaphatte engang imellem men du bliver ved, og det synes jeg er så fedt! 🙂 .. Jeg har selv oplevet nogle negative ting tideligere i mit liv – jeg er ovenpå igen 🙂 Men i forhold til at jeg fik selvtillid og at jeg kunne lide mig selv, lærte jeg at være i kontakt med mit indre jeg, ikke mit ydre. For først når jeg forstår mig selv og jeg lærte at holde fast i mig selv – kunne jeg begynde at elske mit ydre for jeg er som jeg er, alle har noget som de ikke er glade for og det er okay. Men så længe at JEG kan lide mig selv så er alt andet ligegyldigt 🙂 man kan ikke elske andre, før man elsker sig selv. 🙂 ROM blev eller ej bygget på 1 dag, på samme måde som at elske sig selv, det tager tid men det er også det værd i sidste ende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg vil meget gerne høre mere om din historie og dine råd til at få mere selvtillid!

    1: At du tør fortælle om dig selv, at du er åben og ærlig og at du er ligeglad hvad andre tænker om dig!

    2: At du tør stå frem med din sygdom og fortælle om hvordan den har påvirket dig!

    3: At du giver utrolige gode råd om mobning og at du ved hvordan man skal håndterer det! og man kan virkelig mærke at du selv har oplevet det og at det har taget hård på dig! Men det gør dig bare endnu stærkere!

    Jeg har aldrig været den kønne og slanke pige som jeg har drømt om at blive i langtid! Jeg har aldrig blevet mobbet med det, men alligevel tager det hård på en! Bare den tanke om hvad folk tænker og om de snakker grimt om en bag ens ryg! Men jeg har været så heldig at have nogle gode veninder der har hjulpet mig! Det har sagt at jeg ikke behøver at ændre på mig selv og at jeg er smuk som jeg er! Har så tabt mig meget og har ændret min tøj stil og nu hvergang jeg ser mig selv i spejlet kan jeg godt se at at det man har troet om sig selv ikke passer! Så længe man selv syndes man er smuk så er det ligemeget hvad andre syndes om en! Man kommer også til at være mere selvsikker og man kommer til at stråle! Din blog har også hjulpet en del!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ania Toft Hagner

    Jeg vil gerne hører om din makeup, anmeldelser på produkter som du bruger, dit tøj, ja og om dit liv.

    1. At du kæmper med dit liv
    2. At du giver op men alligevel ikke gør det
    3. AT du er åben!
    Jeg begyndte med at snakke med en kontaktperson, psykologer og med andre der har haft det som mig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil rigtig gerne vide mere om din hverdag og hvad du gør for at holde dig så positiv og stærk!

    1. Jeg elsker den måde du prioriterer mobbe-ofre og personer som ikke har det godt på. Du gør et kæmpe arbejde, som jeg ikke føler bliver sat nok pris på. For du fortjener en masse eftersom du kæmper sådan for at få mobning stoppet!

    2. Du er åben om dig selv og de fysiske og psykiske problemer du går rundt med. Jeg synes at det er SÅ modigt af dig!

    3. Du spreder positivitet i din omkreds. Jeg elsker at læse dine opslag på facebook og her på bloggen, da du altid vil noget godt. Du gør en forskel for os alle.

    Og nu ved jeg godt at det kun var 3 ting, men nu får du lige en nr. 4.

    4. Du er en smuk, modig og stærk pige. Det må du ALDRIG glemme! Ikke blot smuk udvendig, men også indvendig. Jeg har fået et super godt indtryk af dig. Vi alle burde lære noget af dit positive og stærke sind.

    Jeg lærte mig selv at være selvsikker, ved dagligt at se på det positive ved min krop. Ofte har jeg fået komplimenter som jeg aldrig har turde stole på, men lærte mig selv at se på det gode. Jeg husker at minde mig selv om at det er vigtigt at være selvsikker indvendigt først, før jeg kan vise det udvendigt. Idag føler jeg mig super selvsikker og stærk, efter at have set på de styrker jeg har.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes du er en virkelig god blogge som blogge for det hun gerne vil, men stadig også fortælle sine historie og prøver og hjælper andre, og synes bare ærligt du skal forsætte med

    1. Være 100% dig selv
    2. Blog om det du elsker
    3. Og være glad for du hjælper andre :3

    Har læst din blog og får altid et smil af at havde læst den 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Hej søde Malou!
    Jeg kunne godt bare tænke mig at læse om din hverdag, om modeforslag og om hvordan man skal håndterer onde personer/ mobbere 🙂
    Din blog har gjort at jeg har fået min selvtillid igen! Jeg er bare mig selv og det er der ingen der skal ændre på!
    Tusind tak!
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

aftens tanker