hvordan tackler jeg negative beskeder

aftens tanker

aftens tanker jeg føler ikke, at jeg er velkommen i blog verden. Folk er så gode til at hakke ned på mine indlæg, og jeg skriver ærligt – det kan virkelig gøre mig ked af det over at folk skriver at jeg er en dårlig blogger. jeg har knoklet for at sprede mit budskab ud og hjælpe unge mennesker, er det ikke vigtigst at tilbyde andre mennesker sin hjælp, og jeg tænker lidt over om jeg vil finde mig alt de ting jeg bliver udsat for. Ved ikke om jeg har en fremtid som blogger, jeg er ellers tit glad og en som skaber glæde, men nu skulle det her bare ud her til aften hele mit liv er jeg blevet hakket ned på af folk, som ikke engang kender mig de tror bare jeg er hurtig til at finde mine fejl, inden at de hakker mig ned. Jeg har ikke lyst til at være den pige, som skal finde sig i at blive kaldt dårlig og at hun ingen ting kan. Jeg har i 2010, startet min helt egen blog tror i så ikke, at jeg kan noget uden at virke selvglad. Jeg har selv valgt og gøre en forskel på andre. Tænker mine egene ideer og fuldføre dem, uden at give op, for jeg brænder virkelig for at være en del af blog verdenen. Håber bare at i kan se, hvor meget det betyder for mig. Jeg har tit været tæt på at opgive min blog fordi, at jeg følte at folk var i mod mig. De indlæg jeg skrev, fordi jeg var dårlig til at sætte kommaer og punktummer.cropped-10300877_557488981022497_3075039113097552583_n-horz.jpg

4

  • Mie

    Du skal altid huske at være dig selv ligemeget hvad og du skal følge dine drømme og vis du gerne vil kæmpe for at blive proffesionel blogger, eller bare gøre det på et hobby plan er det jo kun godt vis det gør dig glad og det er det vigtigste! husk at hver gang folk kritisere eller kommer med nedladende kommentare, er det fordi de ikke har andet at gå op i end at hakke ned på andre fordi de ingen selvtillid har og fordi de ved at de ikke kan fuldføre noget som er ligeså godt som dit, de misundelige og de kan ikke klare tanken om at nogen er bedre end dem selv! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni Pernille

    Lige mine ord Mie 🙂
    Ærligt, jeg synes du er en super dejlig pige. skide være med hvad de mener, der er mange som godt kan dig og din blog! & det er vigtigt at du husker det. Kan du selv lide det, synes jeg bestemt at du skal holde dig til det.
    Dem som har så travlt med at skrive grimt til dig, har et problem ikke dig søde 🙂 keep up the good work <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • EmmaSimone

    Jeg syntes du er en sej pige! Det sent at du tør blogge og at du r det selvom du har svært ved at sætte komaer og punktummer. Synes du er sej at du gør det alligevel! Vær ligeglad med hvad de andre siger! Gør hvad du har lyst til, gør hvad DU føler for!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ivan Rasmussen

    Hvad er det jeg læser? Du skal tror på dig selv og ikke høre på de andre.
    Det er dig der kan bedstemme om du er god eller ik og ikke dem. Det er din blog! Det dig gælder om. Hvem er de siden de kan dømme hvor god du er?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvordan tackler jeg negative beskeder