personligt indlæg om hvad der såre mig

Jb konkurence

For at vinde den her Justin bieber  key parfume..  skal du blive fast læser af min blog. og skrive en kommentar hvad du synes at jeg skal blogge om. Der er ikke en bestemt en dag hvornår jeg finder en vinder. når jeg føler at nu er det tid til at finde en vinder!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19

  • Jeg synes du skal blogge mere om, hvad du laver i din fritid og også noget omkring dine inspirationer og ideer. Men kan faktisk meget godt lide din blog, og jeg synes du kommer meget omkring med dine indlæg.

    Vil vildt gerne vinde “the Key”!!!

    Caroline Eilsø
    caroline.sauereilsoe@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natalia Lawska

    Hej søde Malou ❤️
    Jeg elsker din blog, og læser den faktisk hverdag, bliv ved med det du laver, din blog er fantastisk, du er mega sød, jeg synes måske at du skal blogge om din hverdag, hvad du går og laver. Det vil blive mega hyggeligt! Hvad du laver om morgen om eftermiddag og om aften, det vil vi gerne have især mig ; )
    Det ville blive spændene, jeg er så stolt af dig. Du kæmper mod mobning det er bare så godt! Bliv ved med det du laver vi elsker dig!
    Du er bare den mest fantastiske pige jeg kender, ELSKER DIN BLOG STAY STRONG.! ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj monthakan siriporn

    Hej Søde Malou:-)
    For det første vil jeg gerne sige at jeg er stolt af dig at du bliv ved med at kæmpe mod mobning. Du er en stærkt person, bliv ved med at være som du er. Der er ingen som skal lave om på det:-) fuck hvad andre siger. Jeg synes at du skal blogge om Din hverdage, hvad du går og laver. Måske lidt video.
    Det vil være mega spænede og mega fedt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Malou.
    Jeg er allerede fast læser af din blog. Jeg elsker dine oplæg her inde, og synes det er fedt at den mest omhandler problemet mobning. Synes også det er fedt at der en gang i mellem kommer et indlæg om dit tøj og sådan nogle små ting. Synes det ville være fedt at høre mere om dit liv, ikke kun den dårlige del omkring mobning, men også hvordan du går og har det, hvad du laver i din fritid og sådan nogle ting.
    Jeg synes du er en sej pige, at du ikke lader dig slå ud af dem der hater på din blog, og synes det er rigtig flot af dig, at du støtter andre der er blevet eller bliver mobbet!

    Jeg er også selv blevet mobbet, og det var en svær periode. Den tid jeg blev mobbet har desværre gjort at jeg er blevet en anden person, end den jeg var engang. Det er nok noget af det værste ved at blive mobbet, det med at man som person ændre sig.
    Hvis folk siger et eller andet lort til mig nu, så reagere jeg rigtig agressivt. Og jeg tænker ikke rigtig over min måde at reagere på, før bagefter.

    En lille konstruktiv kritik her til sidst, prøv at gøre din blogindlæg en smule længere. Jeg siger ikke at det skal være dem alle sammen, men hvis du bruger bare 10 minutter mere på dem, så tror jeg at der kunne komme noget mere ‘fyld’ på. Og det er på ingen måde ment negativt, det er bare en opfordring, for at vi som læsere har lidt mere at læse.

    Det var vidst alt jeg havde, og som jeg har skrevet til dig før, hold hovedet høj tøs, ikke lad haters vinde. Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes at det kunne være super spændende hvis du skrev om hvor du får inspiration til dit tøj fra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes du skal skrive om dine drømmer. Du virker så stærk og inspirerende! Jeg er sikker på du får mange piger til at kæmpe ufatteligt meget for deres drøm. Du er meget (hvad kalder man det??) motiverende!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Bork Hansen

    Hej Malou.
    Jeg kunne egentligt godt tænke mig lidt flere indlæg omkring din fritid, de ting du køber, OOTD og sådan nogle ting. Jeg følger din blog hver dag og synes det er super fedt at du er som du er. Bare bliv ved med det og lad aldrig nogen få dig ned!

    Havde jeg haft pengene til det, havde jeg både haft Someday, Girlfriend og The Key, men desværre har min familie og jeg ikke særlig mange penge, så at vinde den her, ville jo være lykken sig selv. Har været Belieber siden 2009, så han betyder ALT for mig.

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Jessen

    Hej Malou.
    Jeg synes du er en vildt inspirende og livsglad pige! Det er vildt fedt at du vil hjælpe folk ligemeget hvem de er, hvordan de ser ud eller hvordan de er. Det er der mange der kan lære noget af… Jeg er 100% på at du er et forbillede for mange(også for mig) fordi du bare er dig selv og altid smilende 🙂
    -Jeg synes din blog er rigtig fin som den er, men jeg synes du skal skrive lidt mere om din fritid og dit liv også en masse gode råd om mobning. Giveaways er da også dejligt 😉
    Knus!!! Never give up.. You go girl<3
    BTW jeg er stor justin bieber fan hahah.. Vil VILDT gerne vinde!
    Mail jeg kan kontaktes på: ciple.j5@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Hej Malou!

    Til at starte med ville jeg lige sige jeg elsker din blog og jeg syntes det er så fedt at du har lavet den her blog. Jeg elsker den og er fast læser allerede!

    Vi har snappet lidt sammen, og jeg syntes du virker sååå sød og så er du også MEGA flot forstår ikke de folk der har haft nok selvtillid til at mobbe dug! Det er jo klamt!! Det har du overhovedet ikke fortjent dit dejlige menneske<333

    Jeg syntes det er hårdt at vide nogle folk bliver mobbet og at du er en af dem der har prøvet dem gør også utrolig ondt på mig! Fordi du er virkelig en pige med hjertet på det rette sted og du har et hjerte af guld!!

    Den her parfume du har lavet en give – away om kunne jeg helt vildt godt tænke mig det ville betyde så sindssygt meget for mig og vinde den parfume<33

    Men ville enelig ikke sige så meget mere<3

    Jeg elsker dit budskab for din blog!
    Jeg elsker dig!

    Kram Ida <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hej Malou.

    Jeg synes du skal blogge noget mere om dig selv. Du bruger så meget tid på at hjælpe alle andre, så hvad går du egentlig selv og laver? Hvordan har du det og hvad går du rundt og tænker på i din hverdag? 🙂

    Så synes jeg også du skal begynde at blogge noget mere igen – det var så hyggeligt, når der kom flere indlæg i løbet af en dag! 🙂

    Desuden kan jeg godt lide din instagram profil og elsker dine små videoer med peptalks og gode råd <3

    – Maria 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Hej Malou

    Jeg synes du har verdens fedeste tøjstil, og jeg vil gerne hvor du køber dit tøj henne, så det synes jeg du skal blogge om.

    Hilsen Sara

    PS. Det har hjulpet mig meget igennem mine problemer at læse på din blog 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena skov

    Hej Malou.
    Synes du skal blogge om hvad du går og laver i fritiden! Det gør jeg hvertfald!
    Fortæller nær jeg er nogen steder henne og jeg laver en masse skære videoer og filmer når jeg er ude at handle og hoppe på trampolin også sætter jeg videoerne sammen <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Heej skat.. Jeg er en fast læser og du skal ikke opgive din drøm.. Jeg elsker Justin bieber mere end nogen anden og vil rigtig germe have the key for jeg har fået råd til den endnu.. Jeg vil altid følge dig og din blog.. Duu er en fantastisk blogger..

    Jeg elsker dig<33

    // Simone Diin Piige<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Simmelkjær

    Jeg nyder at læse din blog, din smukke tøs:)
    Jeg syntes dog at du skal skrive lidt mere om hvad du går rundt og laver:)
    Vil vildt gerne følge med:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Bailey

    Jeg synes, at du skal blokke om dit liv og om hvordan du blev blogger og hvorfor at du er imod mobning. Jeg synes at du burde fortælle om den mobning du har været udsat for og om hvordan du er blevet som du er idag. (: ❤️ Held og lykke prinsesse ❤️
    – jeg er allerede fast læser af din blog

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maggie

    Jeg synes du skal blogge mere om dig selv og dit liv, for du er jo virkelig god til at blogge og du er jo vildt smuk. Jeg synes det er fedt at du ikke hater på nogen og har respekt for andre og jeg elsker at du er den som du er ! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Holm

    Hej søde!
    Du skal blogge mere om din fritid!
    Om hvad du laver, du kan lave ask me videoer;).
    Så vi kan komme til at kende dig bedre dem der
    Ikke rigtig kender dig sø godt!:-).
    Knuz&Kram herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kunne godt tænke mig at læse lidt om hvad du vil med dit liv – Hvor ser du dig selv om 5, 10, 15 år? Uddannelsesmæssigt osv?

    Derudover kunne det være hyggeligt at se lidt flere outfit indlæg fra dig, da du elsker tøj og farver 🙂 Måske endda lidt flere collager med idéer til outfits og gode/billige webshops.

    Og.. En forandring og lidt skæg kunne være hvis du fik andre til at gæsteblogge, det synes jeg er smadder hyggeligt at læse på andres blog.

    Jeg deltager i din konkurrence 😀

    Knus Mia
    http://www.blogaboutmia.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Scheibel

    Hej Malou!
    Jeg elsker din blog og specielt på den måde du stiller dig op og siger stop mobningen. Det kunne være fedt hvis du lavede lidt flere indlæg om dit liv altså på den måde ment at du skriver idag har jeg…. eller denne uge er gået med….. Super fed giveaway, kunne selv rigtig godt tænke mig The Key parfumen!
    Lots of love Alberte
    alberte.scheibel@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

personligt indlæg om hvad der såre mig