Godnat mine læser

farvel byture. nyt liv foran mig

Jeg ville lige skrive lidt. Om hvorfor jeg ikke går til fester. og drikker. Magter ikke den dårlige oplevelse jeg har ved at gå i byen. Du ved intet om dem du sidder med kan finde på at hælde noget i din drinks. Det skete. for mig væltet ned af 12 trappe trin. kom  med ambulancen. fik trykket mit ribben. og en hjernerystelse. var helt komfus. Kunne intet huske fra den aften. Nej jeg er ikke kedelig fordi jeg ikke går i byen. Ville heller bruge min fritid på at hjælpe andre mennesker. og skabe glæde i stedet for at være fuld.

1520806_1454914201399074_381067509_n

 

 

 

 

 

 

1

  • Det er DIT valg at DU har haft en dårlig oplevelse med at tage i byen. Det med at nogen har puttet noget i din drink er selvfølgelig super uheldigt, men hvis du tager toget kan du risikere at blive overfaldet og nede i netto kan du falde over en frugtkasse. Man kan ikke pakke sig ind og skære alt over en kam. Og fordi du har taget et valg om ikke at gå i byen behøves du ikke snakke ned om andre og sige at man kun går i byen for at drikke sig fuld.. Tager man ud med et åbent sind og imødekommende attitude, så kommer de gode oplevelser hvad enten om du er passe stiv eller pinlig ædru.
    Når du skriver på en nedladende måde omkring at tage i byen, får det os læsere til at tænke at du faktisk er lidt ked af din beslutning og derfor er nødt til at forsvare dig selv så folk ikke tænker “hun er kedelig”. Egentligt i bund og grund er dette indlæg fuldstændig irrelevant og ligegyldigt. Man kan sagtens hjælpe andre mennesker og stadig nyde at være ung og have branderter i byen… tænk lidt over det…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnat mine læser