ondt i hovedet

farvel facebook blog :-(

Jeg vil rigtig gerne ud af den offer rolle. Som jeg er i. Føler mig trådt på af nogle.  Af de piger og drenge som skriver haha og lede beskeder til mine videoer. overvejer at slette den facebook blog. Jeg lavet troede på at folk ville tage mit budskab seriøst  og ikke gøre grin af det. Jeg havde planer om at lave en stor konkurrence på bloggen. men det kommer nok ikke til at ske for løbet. Så længe alt det her står på. Håber virkelig at i læser dette indlæg Alligevel mange af jer liket kun min blog for at gøre grin med det.  Der kan man se hvor meget arbejde man har lagt i. for ingen ting, Ses nok i 2014 hilsen en knust Malou 🙁

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

  • Du burde kigge den anden vej. Der vil altid være nogle idioter, der ikke tager det seriøst, fordi de er født med en guldske i munden. Der vil altid være nogen, der mener, at man bare kan tage sig sammen – det er simpelthen, fordi de ikke kan forstå, hvordan det er at være knust.

    Bare kæmp videre – det er svært, men du burde gøre det. Lad være med at slette din Facebook side, det er der ingen grund til. Hvis de har lyst til at skrive dumme kommentarer, så lad dem gøre det. Hvis dem, at du er stærk nok til at komme videre. Hvis dem, at du er bedre end dem ved ikke at svare på det.

    Knus 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ondt i hovedet