Jeg ville Hellere vise hvad jeg kan end at blive Såret

Dette er ikke en Model Konkurrence vi lever i

Jeg Plejer normalt ikke at være så åben omkring mine Selvtillids problemer. Jeg tror kun 80% på mig selv. Jeg føler at jeg har noget sjusket hår. og at min pande er for stor i forhold til mit Ansigt.  Jeg har i en Periode taget billeder hvor man ikke kan se hele min Pande. Jeg har haft mange  episoder i Mit liv hvor jeg har været Usikker på mit udseende  Når folk skriver om min Krop at jeg er tyk. grim klam. Luder, Osv., Trækker det meget ned i min Selvtillid. det kan gøre mig deprimeret. At jeg har lyst til at sove dagen lang for at slippe væk med Tankerne om de her Menneskers kommentar om Mit udseende. Jeg har måtte et par gange betalt for at få rettet mine Øjnebryn Hver gang jeg modtog beskeder med at jeg Havde Mono bryn. det synes de små piger var så sjovt at gøre grin af. Det går mig på at jeg ikke bare kan skide på folks meninger om Mit udseende. I de fleste drengenes øjne er jeg tyk. og Grim, Fordi det er sådan man skal tænke om andre før de føler sig seje,  Vågn dog op Verden! Hvorfor skal alt gå op i at være den Smukkeste i hele verden. Dette er ikke en Model Konkurrence  vi lever i  Jeg er træt at blive dømt som hende den tykke og hende den Grimme.  Det er nok ikke Kun mig som har det Sådan!  For mig skal vi alle kunne være her i verden. Ingen skal gå og være flove over sit Udseende,  Der er ingen som gider at være ens. Jeg tog mod til at få skrevet hvad jeg føler.  Jeg forstår ikke folk som dømmer andre på deres Udseende, Hvorfor være så ondskabsfuld og træde på folk. Ingen fortjener at Miste sin Selvtillid.

IMG_5143-0.PNG

 

 

 

 

5

  • Sara Nielsen

    Tror der er rigtig mange, der egentlig føler det samme som du gør. Jeg ved fx. godt at jeg langt fra er tyk, men når man ser alle de virkelig tynde piger, bliver man meget usikker omkring sit udseende.
    Det er godt at høre, at du er så åben!

    http://industrialbarbie.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Hej Malou,
    Det jeg tror ‘anonym’ mener er ikke at personen forlanger at du skriver perfekt – det er der ingen der kan. Det er blot det at du fx skriver mange ord med stort forbogstav, selvom det kun er efter punktum, ved navne osv. at der skal være stort bogstav. Det kan virke lidt irriterende og generende for øjet at læse. Vi forstår sagtens hvad du skriver, det er kun konstruktiv kritik så din blog kan blive bedre. Der er intet ondt i hverken min eller ‘anonym’s kommentar 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • alexiana

    Du skal ikke lytte efter de negative kommentarer som folk skriver til dig, de har seriøst nogle problemer.

    Se dig i spejlet og se på hvor smuk du er

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor har du dog bare ret, og gud hvor er det flot at du skriver det som ingen andre tør at skrive. Det er så nemt at føle sig dårlig i en verden hvor alt skal være perfekt. Ingen, jeg gentager INGEN skal føle sig dårlige over dem selv!! Jeg forstår ikke hvorfor folk har behov for at pointere fejl ved andre. Man burde tage nogle andre briller på, og se det smukke istedet. Alle er smukke på hver deres måde.
    Kram fra Sara

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt du ‘råber’ op om det – hatten af for det!
    Det er nemlig ikke altid det ydre, oftest er det dét indre som tæller.

    Bylouise.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ville Hellere vise hvad jeg kan end at blive Såret