Mit overskud for unge

Babylips giveaway

10320522_543236682447727_1703284590010557385_nFor at være med i min giveaway. Skal du skrive hvem din inspiration er, Og hvorfor det er dig som skal vinde de her 3 søde babylips.  Du må gerne skrive lidt om mig også,  jeg finder en vinder  den 27 juni, Alle som deltager har en chance.  håber at du nyder at læse min blog og hvis du er ny som læser min blog. vil der tit komme nye indlæg og giveaway, Hold øje med min blog 🙂  knus Malou

To be in my giveaway. Should you write who your inspiration is, and why it is you who should win these 3 cute babylips. You may like to write a bit about me too, I find a winner June 27, Everyone participating has a chance. hope you enjoy reading my blog and if you are new to reading my blog. there will often be new posts and giveaway Keep an eye on my blog 🙂 hug Malou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25

  • Alberte Scheibel

    Hej Malou!
    Min inspiration er min Zumba-instruktør! Hun går igennem så meget, og alligevel er hun altid smilende og i god form. Hun er så motiverende.
    Jeg skal vinde for at få lidt forkælelse. Min mor har uhelbredelig kræft, og det gør mig ofte rigtig ked af det. Så jeg ville blive rigtig glad, hvis jeg vandt, da jeg længe har ville have prøve dem, og synes selv jeg fortjener dem også <3
    Kys til dig Malou

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Rasmussen

    Min mor! ❤️
    Hun er mit store idol, næsten mennesker kan lide hende.!
    Hun arbejder meget og går i skole så hun kan blive beder til det hun laver!
    Men selv efter en dag fra 07:00 til 16:30 høre hun på min dag med det samme selvom hun er træt! ❤️
    Hvis jeg bare bliver halv så god mor som mon mor, vil jeg blive den bedste mor i verden ❤️✌️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Malou
    Min inspiration er folk som dig! Jeg synes det er mega giga fedt at der findes mennesker der vil hjælpe de som har det svært! Fx. Headspace, cyberhus, osv osv.
    Jeg synes du er mega sej, for du har selv prøvet at blive mobbet, og der er desværre stadig nogle mennesker der kan tale grimt til dig… men du tager dig ikke af det og bliver ved med at hjælpe, du kæmper! Jeg synes det er rigtig rigtig sejt og flot! Jeg ønsker dig held og lykke i fremtiden, og håber alt godt for dig!

    Kh Büsra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sascha mørch

    Hej Malou

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sascha mørch

    Hej Malou

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sascha2001@hotmail.dk

    Hej Malou

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

    Hej Malou.
    Jeg super god blog. Jeg er vild med den mode du skriver på.
    Min inspiration er min veninde. Hun er mor til to små drenge, studer og samtidig har hun tid og overskud til at hjælpe alle andre og mig 🙂 Hun har altid masser af energi.
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Mejlgård

    Min inspiration er Fie Laursen!
    Føler altid at hun er der for mig, og hun er mega sød. Føler jeg kan relatere til det hun har været igennem, og har fulgt hende siden hun var i aftenshowet, og jeg var en af hendes “fans” da der nærmest ingen andre var. Hvis det ikke var for hende, ved jeg ikke hvor jeg ville være idag, eller hvordan jeg ville være.
    Hun har gjort mig til den jeg er, og de to gange jeg har mødt hende har været de bedste dage i mit liv! Hun gør mit liv 100000 gange bedre, og jeg har aldrig nogen sinde “fortrudt” at jeg begyndte at støtte hende – hun er så inspirerende hvis folk bare gad at lære hende at kende, før de dømmer hende.

    Du er også en utrolig sød pige, du er altid positiv, og jeg har ALDRIG set dig sige noget negativt om andre. Du hjælper altid hvor du kan og hvem du kan, og hvis flere var som dig, ville verden være et bedre sted!

    //Amalie – amaliemejlgaard@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie M

    Hej Malou!

    Hvor dejligt med en giveaway – krydser fingre! Har lige opdaget en blog, og hvor er den dejlig. Det er skønt med en pige, der tør stå ved sig selv, uanset hvor svære og hårde tingene er – respekt for det!! Min inspirationskilde er Sys Bjerre, og det har det været i mange år. Ikke så meget for hendes musik, men fordi hun tør gå i præcis det tøj hun går i. Ligesom dig, tør hun være sig selv, og lader sig ikke gå alt for meget på af folks kommentarer.

    Knus Amalie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lema

    Hej Malou <3
    Du er min helt sikkert inspiration, for du er så stærk, folk skriver mange dårlige ting til dig, men du tager det aldrig ind til dig. gid jeg var lige som dig. Jeg har længe villet have en babylips læbepomade, så håber at du vælger mig.

    Kh.
    Lema Sadati
    ps. JEG HÅBER DU VÆLGER MIG <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jørgensen

    Hej Malou.
    Mit idol er min underviser (ridning)
    Hun kommer altid med et kæmpe smil og massere af positivt energi og overskud. Jeg har aldrig set hun har haft en dårlig dag. Hun er rigtig dygtig og rider både spring og dressur på højt plan. Hun behandler stadig hendes heste til UG.
    Hun er samtidig blød og konsekvens og det ser man sjældent i ride verdenen. Hun motivere mig og hjælper mig med at opnå mine mål som er meget vigtige for mig. Næsten alt min fritid går til mine heste, så hun er en stor insprition for mig. Det gør mig altid glad når det går godt med mine heste. og det hjælper hun mig med, derfor er hun mit idiol.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise elleboe

    Min inspiration er helt klart min mor! Fordi at hun altid er der for mig, og støtter mig!
    Kunne super godt tænke mig at vinde 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie

    Hej Malou. Min inspiration er faktisk en kendt sanger.. Demi Lovato. Hun har gået i igennem nogenlunde det samme som mig. Hun er mit store forbillede og betyder meget for mig, men du er en stærk person, og jeg følger din Instagram og er derinde dagligt og kigge. Det er så smukt, at du kan hjælpe andre på den måde. Er stolt.
    – Fantastisk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Kære Malou
    Min inspiration er dig og resten af de dejlige mennesker som virkelig tør at vis at her er jeg jeg er både sød hjælpsom men er også sorg bar.
    Man kan også se det på hvordan du synger og ligger det ud på insta sådan nogle mennesker nogle der bare er dem selv og tænker vi har kun et liv så brug det dog fornuftigt og ikke svine folk til med alt muligt pis og lort
    Undskyld mit sprog men bliver bare så sur opgaver det der bliver nemelig også selv mobbet kh trille16

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Min inspiration er helt sikkert dig. Du er så fantastisk og du har gjort rigtig meget for en del af dem jeg kender. Jeg kender mange som er blevet mobbet og de alle læser din blog! Du får mange til at indse hvad ”inner beauty” er og du viser helt sikkert hvordan man bliver stående, når man er ved at falde. Bortset fra mine veninder, så ved jeg at der generalt er mange du har inspireret til at passe på sig selv og få en helt ny livsstil.
    Jeg kunne godt tænke mig disse babylips, fordi jeg er læbepomade addicted og jeg kunne så godt tænke mig babylips!! Det er virkelig et must have!!!
    P.S I love you
    Knus fra mig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ihh sikken lækker give away… og jeg er med!

    Laila Jensen
    regnbuens@hotmail.com

    Min inspiration kommer fra små citater som hvem var du sidst du var dig selv, be proud, du er dejlig som du er, fra hverdagen eller fra medierne men min inspiration kommer også fra andre bloggere.

    Det gør mig glad og jegfår mere overskud af de skønne og gode tanker der kommer deraf

    XXX for at jeg er den kanon heldige vinder!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anastasia madsen

    Min inspiration er nok min mor, min mor har været igennem meget hårdt men har klaret sig godt. Hun kom fra et andet land hvor hun har oplevet vold i børnehave af lærene. i skolen hvor ingen lære kunne lide hende. Og en far som var millitær som næsten aldrig var hjemme og når han var hjemme var han fuld. Hun har rejst til Danmark og var blevet gift men de fleste var hende utro og har misbrugt hende psykisk. Alligevel har hun klaret alt det onde, og er nu på banen igen

    Jeg faldt engang over din blog på fb og blev inspireret. At du fortalte at alle er perfekte som de er, er hvad man ønsker alle ville sige. Igennem mine hårde tider har jeg kigget, og læst meget på din blog, og jeg blev inspireret

    Jeg har ikke en mega god forklaring, om hvorfor jeg skal vinde babylips,
    Men jeg har set meget op til babylips, og kunne godt tænke mig dem

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Buhlmann

    Min inspiration er helt klart Demi Lovato!!
    Fordi jeg sådan kan se mig selv i hende, vi har været igennem sådan nogenlunde de samme ting og med at cutte osv.. Når jeg tænker på hvor langt hun var nede til hvor højt hun er oppe nu så giver det mig styrke til at kæmpe for det jeg gerne vil ha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana Pultz

    Hej søde<3
    Jeg har ikke rigtig en inspiration, jeg lever mit liv 100% som jeg har lyst til.
    Men samtidig så synes jeg også at det du gør for andre, er rigtig stort.
    Du er en utrolig sød og fantastisk pige med et kæmpe hjerte, hvor der er plads til alle. Så jeg vil ikke sige jeg har en inspiration, da der er mange forskellige der inspirere mig – inklusiv dig!
    At have et så stort og varmt hjerte som dig, må virkelig være skønt, og hvis alle var som dig – tror jeg folk ville se anderledes på hinanden og måske ville der være mindre mobbeofre <3
    Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde de 3 babylips søde, du er virkelig en fantastisk veninde som jeg har kendt i mange år <3
    "Og så har jeg ALDRIG før vundet i en giveaway".
    Knuuuuuus Diana <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regine Farhadi

    Hej Malou!<3 Jeg er en pige på næsten 13 år (1 måned til præcis) som følger din blog hver dag!

    Jeg har flere inspirationer : Min mor fordi hun altid er der for mig og hun sætter altid mig og mine søskene før hende selv! Hun er altid villig til at gøre alt for at få mig i bedere humør hvis jeg er ked af det! Og så knokler hun bare alt hvad hun kan for at vi alle har det godt! Så er der min storesøster, som jeg ser rigtig meget op til! Så er der Gustav Salinas og Sandy Esko – som virkelig inspirere mig meget fordi de har den livsglæde som de har! Selv tit når noget går dem på, eller når de er sure eller triste kan de stadig joke omkring det og beholde det gode humør! Det gør mig super glad! Og så i det hele taget de fleste bøsser i verden fordi de er sjove, og går efter det de vil, de er ligeglade med hvad folk synes om dem!

    Du er jo også en kæmpe inspiration – og jeg ved det ikke kun er for mig, men også for en masse piger i hele Danmark! Du burde virkelig få en pris for dit gode arbejde, og ligemeget hvor mange der skriver dumme ting vil vi altid være der for dig! Det bedste af det hele er jo, at du gør det helt gratis, så vi VED at du gør det for at hjælpe!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Hej malou❤️

    Jeg har rigtig mange der inspirere mig men jeg har specialt en der får mig til at se lysere på livet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dicte

    hej Malou..
    jeg er en pige på 11.År. jeg er blevet mobbet i 3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej malou❤️

    Jeg har rigtig mange der inspirere mig men jeg har specialt en der får mig til at se lysere på livet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dicte

    hej Malou..
    jeg er en pige på 11.År. Jeg er blevet mobbet i 3.År på grund af at jeg er lidt anderledes. Jeg fandt ud af at du havde en blog og begyndte at læse om dig og dit liv så jeg begyndte at tro på mig selv og sige at det er okay at være lidt anderledes.
    min inspiration er er min søster for de hun er der for mig og siger at det er okay at være anderledes..
    Jeg vil gerne vinde de 3 BABYLIPS for så kunne jeg måske snakke med mine venner om det og så kunne de måske se at jeg er ikke så underlig som de tror jeg er….
    Hilsen Dicte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • karina pedersen

    jeg syntes det inspirende og følge dig, og læse lidt om den hverdag. jeg kunne godt tænke mig vinde baby lips. da jeg selv har meget sarte læber. så tror det ville være godt til mig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit overskud for unge