inspirations julehjælp

Må ingen gang have min blog nogle er jaloux

Må ingen gang have min blog. For folk som er jaloux, Over at jeg nu skriver produkt indlæg. og prøver en masse ting, I kan selv lave en blog og gør ligesom mig. at i skal svine mig til ligger jo i at. I er jaloux. Over at jeg er nået langt med min succes. Jeg har også fået meget nedtur i mit liv. Så fortjener folk der har det svært ikke Succes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

  • Amalie

    Nu har jeg lige opdaget din blog og læst et par sider af den – og hold nu kæft, hvor virker du som en cool pige! Jeg er godt nok ikke i dit segment, jeg er egentligt en færdiguddannet ingeniør i matematik, som har ret meget styr på livet, men damn, det er kommet inden for de sidste par år. Ens teenage-live, det skal man bare overleve. Det er min sande mening. Alt det gode kommer i 20’erne, der møder man mænd, der elsker end, man finder et godt sted at bo og man finder en ro inde i sig selv.

    Og det skal du nok også finde og få et fabulous liv! Og lad dig ikke slå ud af hatere, jeg kan af egen erfaring sige, at INGEN af de tøser, der var “populære” i folkeskolen har fået en uddannelse, god kæreste eller en fremtid! De er alle stuck i deres smålighed og har ikke haft tid til at etablere et ægte liv. Så se frem til de næste par år og husk, at det bliver bedre! Og at dine hatere sidder bag en skærm med deres afblegede hår og som får de dårligste karakterer i deres klasse. Det kan de ignorere nu – men senere hen bliver de sociale tabere. Jeg kender vitterligt ingen (!) som var sådan en mean-girl, der har fået en god fremtid! Bare et heads-up til, at ens teenage år kan være forfærdelige. Men pludselig, så har man et godt job, en kæreste igennem mange år og udsigt til lykke. Keep your head high 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspirations julehjælp