tøj

min ærlig mening om fie laursen

Vil lige skrive et indlæg. Om hvad jeg syntes om Fie Laursen. Forstår ikke hvorfor folk har så travlt med at blande sig i fies liv for, Hun bestemmer selv hvad hun vil skrive om på hendes blog. Jeg forstår hende fuldt ud, Hun har gjort meget for folk. Hun fortjener slet ikke hade beskeder eller andet negativt. Hold jeres mening for jer selv hvis i kun er jaloux på fie, Hun er en smuk ung pige som har brug for alt det respekt og kærlighed fra hendes læser af,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

  • Sandie

    Du Haarder ret. Fie er en meget smuk pige men en god personlighed synes folk skal behandle hende godt det fortjener hun ..:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linnea Kaas Nielsen

    Fie laursen er sikkert en sød pige. Ja, hun har sikkert været rigtig meget igennem, blevet mobbet osv. Men det er der MANGE andre som også er. Hun har travlt med at skulle forklare os andre at vi ikke skal svine folk til, acceptere folk som de er, ikke gøre grin osv. Men inderst inde tror jeg ikke hun er skid bedre selv! Fx. i det indlæg hun lige har skrevet om Amalie, der sidder hun og gør grin med hendes engelsk. Hvad fuck er det for noget? Alle kan ikke være lige gode til engelsk. Det er min mening.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tøj