shoutout

god hjertet

Jeg stod tideligt op. Skulle  i byen med min mormor. vi var på vej ud og spise. Stoppet op nede ved Kvickly. Så en mand sidde foran. kunne se på ham at han ikke havde det så godt. gav ham lidt penge ud af mine tøj penge. Han blev glad for at der var nogle som tænkte på ham. Han skal jo også have en god fremtid ligesom os andre. Da vi gik tilbage fra da vi var ude og spise. Gav jeg ham lidt flere penge . Han takket mange gange for at jeg tog min tid til ham. Der er ikke så mange som stopper op de går bare i deres egen lille verden.  Jeg føler mit hjerte og viser folk at jeg er åben for at hjælpe andre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

  • Michael Christensen

    Kære Malou.

    De ting du gør “for andre mennesker” bliver først værdifulde den dag du ikke synes du selv skal fortælle alle andre om det.

    Din bevæggrund for at gøre godt virker som om det kun er at gøre dig selv god, ikke at hjælpe andre. Det virker selvforherligende og er ikke pænt at se på.

    Først når du gør gode ting, uden at du forventer anerkendelse fra andre på grund af det, vil du vokse som menneske.

    Malou, jeg siger ikke dette for at såre dig. Men du bliver nødt til at tage det til dig. Og du skal ikke tage det som et ‘angreb’ og dermed fastholde dig selv i offerrollen.
    Du kommer først videre, når dit hjerte er rent og du ikke søger anledning til at synes det er synd for Malou.

    Først og fremmest: Lad være med at fortælle hvor fantastisk og selvopofrende du er overfor andre. Der er ingen, der bliver gode mennesker ved at fortælle om det. Det er udelukkende handlinger der tæller. Og handlingerne skal tale for sig selv. Lad andre om at tale om hvor god du er. Når du selv har nævnt det, er der ingen andre der gider.

    Der er et gammelt ordsprog (vistnok fra Biblen) der siger: “Lad ikke din højre hånd vide hvad din venstre gør”.

    Kærlige formaninger
    Michael

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

shoutout