boys&girls

et liv med adhd

starter mit liv der. Malou blev født hun kom i børnehaven hvor mobning startet i en tidelig alder. det gik op for mig at Jeg ville væk og starte forfra i en anden børnehave kom så i nattergalen og de tog godt i mod mig de var vildt søde. gik så sammen med min fætter og det var et dejligt år i børnehaven.
3 klassen var jeg glad for at gå i var altid glad da jeg kom hjem fra skolen siden jeg kom til 7 klasse. brød det hele sammen igen. blev mobbet og brugt vold på har måtte skifte skole i 4 år knap. tror mere at eleverne mobbet mig med at jeg var grim og  klamme ting osv fandt mig ikke i det mere havde tvangs tanker. stak af fra skolen græd og flippet tit ud havde humør sving kom så til psykolog. hvor han så fortalte mig at jeg havde adhd. fik det først afvide som 18 årigt det var  ubehageligt at få afivde når man tror at der er intet i vejen med en. også er der noget usynligt Jeg var ikke ligsom de andre i klassen de troede at jeg var for svag men som sagt jeg giver aldrig op tror på mig selv.

 

alkohol/fester   Jeg var  jo ud og drikke hver anden  weekendt drak  mig stiv for at glemme alle de ubehagelig ting der er sket i mit liv fik det endnu dårligt. efter den første feburar sketet det forfærdelig i mit liv. nogle havde puttet noget drugs i mit glas. tog kun 2 slurk af koppen væltet besvimet om slog hovedet ned af 12 trappe trin. blev fundet uden foran af baren det var en hård omgang for mig fik blå mærker og et trukket riben det er sidste gang Jeg går i byen,  takket være 2 ældre natteravne der fandt mig lå uden foran i byen. hvis de ikke fandt mig kunne jeg havde været død.

 

dødsfald  det er ikke så sjovt af få afivde at nogle ligger for døden som Jeg har haft et.  bånd med både min farfar og en som jeg gik på skole. med som jeg havde det godt med som en god ven. der altid forstod mig det rammer en hård når det sker,
 
 
 
 
blæsenborgskolen. blev forfulgt af en mgp sanger ham med navnet jimilian han stod bag i et happy slapping med mobilen hvor de optog mig imens de slog på mig maribo hallen hvor han fik nogle af hans venner til at slå mig og låse døren op ud til wcet  de var albaner dem der gjordt det kunne ikke klare mere ssper de hjalp ikke en pind ved det problem dagen i dag har jeg angst for at det sker igen hvis jeg kommer på lolland igen. synes bare at i skal vide hvad ham der jimilian har været for en type i mod andre.
 
 
 
lejlighed  har fået mig en lejlighed og bo i det er skønt at kunne selv bestemme går og venter på at jeg kan starte på en uddanelse som kunster hvor jeg blander fotograf og malerier sammen og laver de ting jeg er gode til og ikke en uddanelse jeg hader brænder virkelig for at kunne være noget inde for fotograf og kunster,

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

boys&girls