Aften følelser jeg går med :-(

Skal jeg blive Fritids Model ??

Som i nok ved har jeg i går været til fotoshoot hos en Dygtig Fotograf. Jeg er Stolt af mine billeder jeg fik taget. Kunne godt tænke mig at høre fra nogle Blogger af hvad billede kan i bedst lide. Synes i at jeg skal blive Fritids model. ??

IMG_508620621_691726450932082_2543192967608575662_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

  • Michelle Eckert

    Super fine billeder af dig 🙂

    Hav en dejlig påske, kig gerne forbi ♥ –
    http://thewriter.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan bedst lide det første billede nok mest fordi du ser så glad ud 🙂
    Hvis du nyder at få taget billeder og det er noget du har lyst til, så er det da noget du skal blive ved med synes jeg.

    Rigtig god påske til dig søde.

    – Jane
    Janelindenberg.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Super modigt at blive fotograferet – det ville jeg ikke engang turde. Om du skal blive fritids model er jo nogrt du selv skal afgøre om du vil. Hvis du vil være model for et bureau eller et firna så er det jo deres beslutning om de vil ansætte dig som model. Men hvis man skal være professionel model kræver det efter min mening meget træning og mere erfaring end blot et foto shoot. Men det er noget du skal mærke efter selv. Det kan andre ikke afgøre. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej! Jeg har lige siddet og læst nogle af dine dejlige indlæg om dig og jeg synes at det er super modig at du står op for dig selv. Jeg er selv fritidsmodel og har erfaring med det. Jeg synes at du skal følge dit hjerte. Hvis du vil gå efter at være model, synes jeg du skal gøre det, men du skal nok arbejde en hel del med din selvtillid først. Det er vigtigt at den er i orden, både for at få gode billeder, men også for dig selv. Det er super hårdt at være model, hvis man ikke har selvtilliden til det. der er mange afslag og man får kastet alle andres meninger om en i hovedet hele tiden. Så jeg synes du skal vide hvad du går ind til :blush: Husk at alle andres meninger er fuldstændig ligegyldige, så længe du selv kan lide dig selv. Alle er smukke og unikke på deres egen måde. Håber du kan bruge det til noget. Der kommer snart tips og tricks op på min blog. Det kan du følge med i her: milleseiersen.dk :blush: Håber du finder ud af det :blush:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aften følelser jeg går med :-(