Fie laursen er modig

Smileaway Konkurence

Hej alle mine smukke Følgere. Jeg har fået de her 2 Pakker tandblegnings middel. Til af prøvning det er til en Giveaway Du skal skrive hvorfor du har brug for denne Smileaway. Send din Mail med så jeg kan kontakte vinderen. Det er til en mdr forbrug i en Pakke. Jeg elsker at forkæle mine læsere, 🙂

IMG_5928.JPG

   

25

 • Amanda

  Amandavangsgaard@hotmail.com

  Hej søde.

  Lækker giveaway!
  Jeg kunne virkelig godt bruge og bleget mine tænder. Eftersom jeg startede med at ryge da jeg var 12 er mine tænder blevet så gule.

  Jeg er stoppet helt med at ryge for 2 år siden men nu har smøgerne sat sine spor og jeg er så ked af det.
  En tandblejning er bare så dyr. Så jeg er villig til at prøve alt andet.

  Krydser fingre!

  God dag, Kh A ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej søde Malou.❤️

  Jeg kunne rigtig godt bruge den, for efter jeg har togskinner, er de simpelthen blevet så gule, og tandlægerne kan intet gøre, så det kunne være rigtigt fedt at vinde den tandblegning! Fordi jeg er faktisk ret ked af, over mine tænder, folk skal også kommenterer dem hele tiden, og jeg bliver så flov over det.

  Men du må havde en forsat god dag!
  Knus.❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Drikker meget te hvilket misfarver mine tænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Dejligste Malou :blush:

  Jeg fik togskinner på igår, Skal lige siges at jeg har gået med en anden bøjle i 3 år 14 timer i døgnet og nu skulle jeg også have togskinner på og er virkelig ked af mine tænder, Alle har bare sådan nogle mega flotte tænder ud over mig.
  Min mor er på “su” men får ikke fuld su.. så vi har ikke råd til at købe tandbelægning (tandplejning) – Så dette kunne være min mulighed

  Krydser fingre :heart

  + Stay strong, stolt af dig malou du skal bare kæmpe vidre for det du gør <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne jeg da godt bruge til at forkæle mig selv lidt efter de 7 år i modvind. (som du kunne se i Nethaderne)

  Ha en dejlig aften.

  Heidi
  http://www.heidihhansen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirstine

  Hej søde
  Ville gerne ha det Skal være mig pga jeg altid har ønske og gi min mor sådan en da hun ryger og hends tænder er gule og det er ikke så pænt og kigge på da hun smiler meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej ❤️

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få bleget mine tænde og der jo ikke rigtig noget og gøre når de allerede er gule

  Krydser fingre for jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da det har været et meget stort ønske for mig i mange år, at få bleget mine tænder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  hej malou❤️

  Jeg kunne virkelig godt bruge da mine tænder er meget gule og jeg drikker te, mine tænder er misfarvet og jeg er så ked af over at de er misfarvede 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Malou!
  Jeg kunne virkelig godt bruge en af dem, da jeg i en længere periode har drukket cola hver dag, og nu er mine tænder blevet helt ulækre.
  Jeg er 14 år, og det er slet ikke spor sjovt, når drengene kommenterer det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, det kunne da være vildt rart at vinde et tandblegningskit. Jeg har altid lidt af et gulligt skær på mine tænder, så at kunne blege dem derhjemme ville da være tip top!

  Rigtig fin blog du har! 🙂

  Kh Louise x – http://www.anordiclife.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn blog og en lækker præmie! <3

  Jeg begyndte at ryge i en meget ung alder og idag er mine tænder ret gule. Dette er også grunden til, at jeg er meget ked af mit smil og totalt undgår at smile med tænder, fordi jeg er så pinlig over dem. Ville være fedt at vinde dette og forhåbentligt få et lidt hvidere og smukkere smil, som jeg kunne være stolt af! <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hej Malou 🙂

  Jeg kunne bruge det, fordi jeg har fået afvide i min klasse af en af mine venner at jeg har gule tænder, og det er flovt syntes jeg. Forsæt god dag :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Haugaard

  Hej søde.
  Kunne virkelig godt bruge den pakke da jeg har lidt dårlig hukommelse og derfor har glemt og børste mine tænder rigtig tit så de er blevet gule.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Maria

  Hej Malou!

  Nøj en fed giveaway!
  Jeg kunne rigtig godt bruge tandblegningen, da jeg er så ked af mine tænders farve. Jeg begyndte at ryge da jeg var 12, og røg ikke i 2013 og et par måneder. Jeg kom desværre til at begynde igen, men har nu i dag været røgfri i 150! Tror det ville være en super god måde at motivere mig selv til aldrig at begynde igen, hvis jeg kunne få mine pre-rygningstænder igen 😀

  Fed giveaway og fed blog – knus!

  http://stilstodderne.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Jacobsen

  Har fødselsdag den 27 marts det kunne da være en god fødselsdagsgave!❤️
  Elsker dig blog smukke malou❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • randi

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde den der smileaway for jeg snart skal til noget fin fest og kunne rigtig godt tænke lidt hvidere tænder og så kunne det være rart hvis man lige kunne spare lidt penge på hvidere tænder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har altid ønsket hvide tænder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Hansen

  Hej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Min mail; josephinejensen02@hotmail.com

  Hej skønne Malou.
  Jeg vil rigtig gerne vinde din giveaway fordi at jeg har haft bøjle på de sidste 7 år. Jeg har haft bøjle med nakketræk, diverse ganebøjler og togskinder. Jeg er endelig sluppet ud Af dem, og jeg er super glad for mine tænder, der er bare lige det at jeg har drukket så meget sodavand at mine tænder er gule. Og de kan ikke blive hvide igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg går og ærgrer mig over mine tænder. Formen er pæn o de sidder pænt men de er alle sammen forskellige farver og nuancer. Som alle de andre kunne jeg rigtig godt bruge et selvtillidsboost, for jeg skjuler mine tænder når jeg smiler og griner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej sødeste Malou<3
  Jeg vil gøre alt for at vinde den.. Jeg er selv ligesom dig, blevet mobbet utrolig meget pga mine gule tænder og jeg er snart ved at have fået nok:/ hos min tandlæge koster det 2500kr at få bleget sine tænder og det har jeg alså ikke råd til, så jeg håber inderligt at jeg måske kunne være lidt heldig og vinde det her:)
  PS. Du fandme sej, RESPEKT<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lina

  Kære søde Malou 🙂

  Jeg vil meget gerne vinde denne lækre smileaway.

  Jeg har prøvet al verdens tand af blegnings midler, tandpasta osv.
  Men men men INTET virker.
  Jeg smiler aldrig, fordi jeg har gule tænder (har haft det i hele mit liv) og vil rigtig gerne kunne smile igen. Da mange mener jeg har flot smil 🙂

  Håber jeg vinder da jeg aldrig vinder noget 🙂

  Mange knus Julie Lina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg skal vinde din gibratar fordi jeg har været røgfri nu i 2 mdr og kunne virkelig godt tænke mig en Tandblegning så alle spor af cigaretter forsvinder ud af mit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hejsa 🙂

  Ville gerne vinde det da jeg snart skal have min bøjle af og glæder mig så meget så det ville være en god ting at vinde, har haft den på i 3 år 🙂

  Knus Emilie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fie laursen er modig